Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Türkiye’de yerel yönetmeliklere göre hangi gestaltlarda yangın kapısı çalıştırmak zorunludur bakacak olursak;

Kullanılacak insan nüshası 100 kişiyi aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK Pas olmalıdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en muvafık bedel politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Gök Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu nedenle daha faik bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında saye esenlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları kabilinden değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani strüktürda bulundurulması Yangın Çıkış Kapısı zorunlu hale getirilmiştir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin durum önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın baplarının ve daha birhayli yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın ne esenlandığını öğrenmek kadar zemin durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın bapsı; âdem evladı sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Camlı yangın bapları veya panik barlı yangın bapları öbür yangın bapsı türleri arasındadır.

Report this wiki page